Alle karaktereigenschappen van dieren zijn op een onderbewust niveau ook in mensen aanwezig. Dieren zijn buitengewoon goed in staat om mensen op zielsniveau te spiegelen. Ze nodigen ons uit om in ontmoeting een grote variatie van bijzondere eigenschappen te spiegelen. Dieren kunnen ons raken en daarmee onze nieuwsgierigheid en verwondering prikkelen.

Mensen hebben dieren nodig om te komen tot een diepere substantiele kennis van het eigen zelf. Dieren openen onbewuste lagen in ons mensen en onthullen daarmee delen van ons diepere wezen. Door hun woordeloze vanzelfsprekende ‘zijn wat ze zijn’, spiegelen zij dat wat wij in onszelf nauwelijks of niet herkennen, laat staan erkennen. Ze spiegelen ons diepste verlangen en bieden de mogelijkheid om een vollediger mens te worden. 

Welke dieren weten jou op een dieper niveau te raken? Wat spiegelen zij jou? Wat hebben ze jou te bieden? 

Tijdens deze workshop verkennen we op een diepgaande wijze de betekenis van dieren voor de geestelijke ontwikkeling van de mens in het algemeen en voor jou als persoon in het bijzonder. 

De bijeenkomst start met een introductie ten aanzien van dit thema. Vervolgens gaan we via oefeningen op zoek naar datgene wat dieren jou spiegelen en waar ze jou toe uitnodigen.

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 6 oktober 2018

Tijd: 10.00 – 12.30 uur (ontvangst vanaf 9.45 uur)

Locatie: Ontmoetingskapel, Kapelweg 45, 3951 AB Maarn

Spreker: Wim van Oort, ambassadeur Dierenwelzijn van Stichting De Vrije Mare.

Deelnamekosten: € 10.–, koffie en thee inbegrepen. Vrienden van De Vrije Mare (Deel-nemers) betalen € 5,-.

Aanmelding: contact@dierenperspectief.nl

Informatie: contact@dierenperspectief.nl

 

print

Deel dit!

Deel dit bericht met geïnteresseerden